Healende Sten Healende sten
Abrikos Agat giver styrke, mod og tålmodighed. Styrker ens ansvarsfølelse og giver forståelse for sine egne handlinger. Virkeliggør hvordan ens personlighed dannes udfra egne handlinger. God mod forkølelse og allergier. Forstærker ens immunforsvar. Bruges som eleksir mod sår og til at give håret glans.
25,00 DKK
stk.
Healende sten. ABRIKOS AGAT
Blå agat giver holdning og status, fjerner undertrykkelse og bringer glæde.Giver energi og lærer dig at påskønne dine egne evner, muligheder og karaktertræk.Giver gode talegaver. Anvendes ved halsonde og til at forbedre synet.
25,00 DKK
Healende sten, AGAT BLÅ ( INDFARVET )
Giver styrke. En blid og nænsom sten, der er god til mennesker, der stiller høje krav til sig selv.God ved kæreste sorger. Gør dig hurtigt opfattende og vækker dine medfødte talenter. Anvendes ved hjerteproblemer, og til at gavne blodomløb, lever og bugspytkirtel.
 
25,00 DKK
stk.
Healende sten, AGAT PINK ( INDFARVET )
Giver åndelig kraft og giver ægteskabelig lykke. Lærer os ydmyghed, respekt og tillid overfor universet. Anbefales til mareridt, migræne, hudproblemer og stress. Den renser og beroliger.
25,00 DKK
stk.
Healende sten, AMETYST
Apachetårer er blevet brugt af indianerne for at skulle bringe dem trøst, så de kunne nyde livet i fred og harmoni. Apachetårens afspændende virkning gør den særdeles velegnet til forløsning af spændinger, hovedpiner og forkølelser.
25,00 DKK
stk.
Healende sten . APACHETÅRER
Apatit Blå hjælper mod angst. Giver tilgivelse og øger kreativiteten. Det er en sten af fremtiden, og den vil bringe visdom til den, der forstår at afklare sin sindstilstand, Den vækker dit indre og bedre jeg, bearbejder angst, og viser hvor der skal sættes ind. Lindrer halsbrand, styrker musklerne.
25,00 DKK
stk.
Healende sten. APATIT BLÅ
Er en eventyrsten. Åbner uanede muligheder . Giver lyse og fremadrettede tanker. God mod eksem, høfeber, hudproblemer. Styrker immunsystemet
25,00 DKK
stk.
Healende sten, AVENTURIN
Bruges til både det fysiske og psykiske, samt på åndelig plan. Hjælper på alt, og kan give alt. Vor sjæls spejlbillede. Healer overalt. God meditationssten.
45,00 DKK
stk.
Healende sten, BJERGKRYSTAL
Den beroliger, lindrer og dæmper angst, nervøsitet og uro, og er fantastisk velegnet til mennesker med et voldsomt temperament. Den lærer os at tage det roligt, give slip på bekymringer for fortid, nutid og fremtid. Alt der sidder som en urolig knude i vores mave.
45,00 DKK
Healende sten, BLONDEAGAT
Denne agat stimulerer vores selvtillid, vores selvrespekt og virker dæmpende og beroligende. Styrker vores jordforbindelse og kan hjælpe os gennem vanskelige situationer med ro, overblik, beskyttelse og med selvrespekten i behold.
25,00 DKK
stk.
Healende sten, BOTSWANA AGAT PINK

Båndametyst hjælper sjælevenner med
at finde sammen og forstå hinanden.
Stimulerer drømme og virker beroligende.
God meditations-sten. God at have på sig,
når man søger ny kæreste.

25,00 DKK
stk.
Healende sten BÅNDAMETYST
Chrysopras virker beroligende, og lærer dig at acceptere og forstå de livsopgaver du gennemlever, hjælper med til at træffe et valg. Bruges til behandling af gigt, ved øjenlidelser, hysteri, menstruationssmerter og prostata. Ved grøn eller grå stær.
30,00 DKK
stk.
Healende sten. CHRYSOPRAS
God mod stress og nervøsitet, kan bruges som eksamenssten i stedet for, eller sammen med ægte citrin. Hjælper på fordøjelsen, blodcirkulationen og væksten. Har også indflydelse på synssansen. Har positiv betydning og indflydelse på uddannelsen, for forretningssansen og for vennekredsen.
25,00 DKK
stk.
Healende sten, CITRIN BRÆNDT
Eksamenssten , en meget anvendt sten mod eksamensfeber.
Giver overblik og fremmer evnen til at være realistisk.
Giver større selvtillid og psysisk styrke.
Bruges ved afvænning ( f.eks. piller og andet misbrug ),
til en slankekur og ved tegn på astma
45,00 DKK
stk.
Healende sten. CITRIN ÆGTE
Cyanit Blå giver ro og mildhed til ens væsen. Fjerner vrede og frustrationer. Stenen modtager ikke negativ energi og har ubegrænset anvendelse, hvilket gør den til en af de bedst afstemte sten. Anvendes ved halsgener og nakkespændinger, samt ved kønssygdomme.
60,00 DKK
stk.
Healende sten. CYANIT BLÅ
Den styrker dit mod, din gennemslagskraft og din accept af omstændighederne og dig selv, og ikke mindst din handlekraft. Psykisk : at kunne løse opgaver der synes umulige, giver energi, lidenskab og ægte styrke.
25,00 DKK
stk.
Healende sten, DALMANTINER JASPIS
Det er en blid krystal, men tag ikke fejl af dens kraft. Den repræsenterer en omsorgsfuld energi og er god at bruge for folk, som f.eks. bære rundt på en stor sorg. Den arbejder med blokeringer i hals-og hjertechakraet, så er du ved at miste troen på, at du gør en forskel, så prøv denne krystal. Den vil i de fleste tilfælde give dig troen og håbet tilbage. Men husk, det er dybe smerter, den hjælper med .
25,00 DKK
stk.
Healende sten, ENGLE JADE

Er en god støtte i situationer i dit liv, som kræver ændring.Den hjælper til at overskue problemerne, overvinde hindringerne, opløse begrænsningerne og kaste os ud i livet, ud i det ukendte.

25,00 DKK
stk.
Healende sten, FALKEØJE
Bringer en ren og dejlig friskhed af forår og fornyelse. Hjælper med at færdiggøre projekter og opgaver.Fjerner et rums negative energi,og omdanner den til universel lys og kærlighed. Bruges ved problemer med maven og fordøjelsen. Ved tyktarmsbetændelse, halsbrand og øm hals. Bedrer hukommelsen.
50,00 DKK
stk.
Healende sten, FLUORIT GRØN
Forøger evnen til at kunne koncentrere sig, ved at skabe balance mellem det positive og det negative i tankerne. Er glimrende til at give forståelse for den indre balance i et forhold. Giver en stabil energi, og hjælper også til, at forholdet til andre vil blomstre ud over alle grænser til gavn for alle
50,00 DKK
stk.
Healende sten. FLUORIT LILLA
GOLDSTONE.Stjernesten. Syntetisk ( glas/kobber)
Den giver fysisk og psykisk styrke,
leder og fordeler energi og har en varmende,
harmoniserende, opbyggende og lindrende effekt
25,00 DKK
stk.
Healende sten, GOLDSTONE , Stjernesten.
 

GUL CALCIT
Minder om solsten, varme og tryghed. God mod smerter i fordøjelsessystemet, mave og  tarmproblemer.
Hvis du føler dig kørt træt er denne god.
Optimisme & selvtillid. En smuk og varm sten

25,00 DKK
stk.
Healende sten. GUL CALCIT

Er en kreativitetssten, der virker inspirerende og igangsættende. Den fylder os med nye ideer og lærer os at finde balancen mellem lys og mørke.

 

25,00 DKK
stk.
Healende sten, HOWLIT HVID
Bruges til sår ( helende ), blodstillende, mod blodskudte øjne og diarre'. Befordrer udholdenhed, robusthed og igangsættende. Læg den på højre side af kroppen, f.eks. på armen.
25,00 DKK
stk.
Healende sten, HÆMATIT / BLODSTEN
Den er blodrensende, god til menstruationssmerter og stærke blødninger. Hjælper også på infektioner, impotens og mundbetændelse. Den kan give udholdenhed og entusiasme.
25,00 DKK
stk.
Healende sten, KARNEOL
Krysocolla kaldes venus-sten eller kærlighedssten. Den symboliserer skønhed, kærlighed og balance. Styrker vores 6.sans. En god anti-stress sten. Også god støtte i åndelig udvikling. En stærk healer.
65,00 DKK
stk.
Healende sten. KRYSOCOLLA
Lapis Lazuli vil give dig klarhed over dine følelsesmæssige blokeringer, så du kan lære at udsende rigtige og positive energier. Kan med fordel anvendes mod spændinger og til styrkelse af immunsystemet.
40,00 DKK
stk.
Healende sten. LAPIS LAZULI

Giver stærk jordforbindelse. Optrævler gamle fastkørte mønstre,giver klarhed, beslutsomhed,overblik,handling. Hjælper med at tage det næste skridt i livet, så du kan komme videre. Den arbejder med rodchakra. Næste gang du har en smerte tape den direkte på stedet og gå med den et stykke tid. God til ømme muskler og led

25,00 DKK
stk.
Healende sten. LEOPARDJASPIS
Kaldes en ” POWER-STEN ”.Løsner op for længslen og glæden. Perfekt til at opløse spændinger, opløser også de indelukkede følelser ( f.eks. et skænderi ).God mod bylder og alle slags smerter.
40,00 DKK
stk.
Healende sten, MALAKIT
Mangano Calcit hjælper dig med at være elskelig og kærlig. Giver ro og harmoni. En god hjælp til at koble af, at slippe tankerne fri, og som supplement til en meditation. Bruges sammen  med blondeagat , som dåbsgave og til den nyfødte. Bruges mod stress
40,00 DKK
Healende sten. MANGANO CALCIT
MIDTNIGHT STONE. Stjernesten.Syntetisk
Føler du, at den gør dig tryg og rolig, så brug den til det, for den vil virke sådan på dig. Kort sagt, føler du dig tilpas, når du rører eller bærer denne sten, er der en energi eller måske en farve , som tiltrækker dig
25,00 DKK
stk.
Healende sten, MIDTNIGHT STONE , Stjernesten.

Du genfinder selvfølelse og selvværd. Giver mod til at kunne udtrykke glæde. Den giver livslyst og vitalitet. Stimulerer til positiv samarbejde og forhindrer fjendtlige handlinger.

 

40,00 DKK
stk.
Healende sten, OPALIT Syntetisk
Printstone bruges til at styrke evnen til at kunne give, og evnen til at kunne modtage. Bruges til at kunne følge og færdiggøre visioner og ideer, og til at se tingene ovenfra. Bruges til at styrke muskler, opstramme ens figur, skærpe opfattelsesevnen og adrætheden, fremmer kroppens assimilation af jern.
25,00 DKK
stk.
Healende sten. PRINTSTONE
Vil hjælpe dig af med følelser som forvirring og magtesløshed. Har også en gavnlig effekt på hjerte, luftveje, negle og knogler. Den minder os om, at kærligheden og lyset altid vil vinde over angsten, hadet og mørket, og med kærlighed og ærlighed kommer man længst.
25,00 DKK
stk.
Healende sten, RHODONIT
Er en trygheds / kærlighedssten. Den giver tillid, er god mod forkølelse, hjerteproblemer, frygt og generthed. Den opløser det elektromagnetiske felt (f.eks.COMPUTER og TV).
25,00 DKK
stk.
Healende sten, ROSAKVARTS

Fuchsit-energi og grønne farve relaterer til hjerte-charaet. Hjælper dig med at komme ovenpå igen efter en anspændt periode. Rubin bringer visdom, godt helbred, erfaring og rigdom. Veltalenhed i samtaler og i diskussioner. God mod træthed og kolde fødder.

 

40,00 DKK
stk.
Healende sten, RUBIN I FUCHSIT
Rød Jaspis er god mod alle former for psykiske og fysiske smerter, idet den hele tiden søger at skabe balance i kroppen. Rød Jaspis  hjælper på blærelidelser, kvalme, mave / tarmproblemer og blødninger.
25,00 DKK
stk.
Healende sten. RØD JASPIS.
Røgkvarts symboliserer renselse. Giver lys til og forløser gammel sorg. Den kan også bruges andre steder, hvor der er smerter. Læg den på det smer-tende sted og forestil dig at den opsuger smerten og sender lys til stedet. Giver jordforbindelse. God til forstoppelse og andre mave/tarmproblemer
 
25,00 DKK
stk.
Healende sten, Røgkvarts
Virker beskyttende . Mindsker aggresivitet og stridslyst.
Serpentin lagt direkte på huden vil øge effekten. Stabiliserer hjerterytmen. Hjælper mod magnesium mangel,
for meget mavesyre,nyre og mavebesvær.
Stimulerer lunger og hypose.
God mod kvalme.
25,00 DKK
stk.
Healende sten. SERPENTIN GRØNGUL
Shiva Lingam. Frugtbarhedssten. Repræsenterer universets kreative kraft.Ved at kunne kontrollere ens eget behov kan du besejre verden. Kraften som Lingam  besidder er den største pragt skabt af Gud, for uden efterkommere vil alt uddø. I Indien er det almindeligt at bede til Shiva Lingam. Indeholder mandens kundskab og kvindens klogskab. Øger potensen. 
30,00 DKK
stk.
Healende sten. SHIVA LINGAM
Er en meget forløsende sten, som du kan bruge til alle de processer, hvor du trænger til at give slip, f.eks. i en afvænning Til at lette forstoppelse, tvangstanker, spændinger i nakke, hals, hoved, ryg og mave, til at afhjælpe trøstespisning og alle former for spændingstilstande og gigt
25,00 DKK
stk.
Healende sten, SNEFNUG- OBSIDIAN
Hjælper dig med at overskride grænser og give slip på frygt og skyld. God mod halsbetændelse, katar, krampe, eksem, allergi, fedme og gigt. Den styrker lymfesystemet. Det er en stærk sten.
25,00 DKK
stk.
Healende sten, SODALIT

Stribet Onyx

Du bliver herre over din egen fremtid med Onyx.Den skærper sanserne og instinktet. Afbalancerer de maskuline og feminine sider. Den får os til at se dobbeltheden i vores natur og forener ying og yang til et hele.Giver et indblik i hvad der ligger bag alting. Energierne øges sammen med snekvarts og rhodonit

25,00 DKK
stk.
Healende sten. STRIBET ONYX
Den stimulerer vores hjerneaktivitet og koncentrationsevne og klarer vore tanker, når vi føler os trætte og ukoncentreret. Tigerøje kan også bruges, hvis du bekymrer dig. Den vil give dig styrke til at komme videre, selvom tingene ser lidt ” tunge ” ud.
25,00 DKK
stk.
Healende sten, TIGERØJE
Turkis Magnesit Nuggets kombinerer årsag med observation og giver en klar og retfærdig dømmekraft. Bringer ro over en samtale. Skærper årvågenhed og giver mod til at turde udtrykke sine følelser mere frit.Skærper hukommelsen og giver et prisværdigt ønske om viden og lærdom.
25,00 DKK
stk.
Healende sten. TURKIS MAGNESIT NUGGETS ( INDFARVET )

Den lærer dig at kunne og turde handle efter det, der rører sig i vore hjerter. Den åbner hjertet og skaber plads for følelsen af tryghed. Den vil fylde din krop og bevidsthed med styrke, tillid, selvtillid og velvære.

 

25,00 DKK
stk.
Healende sten, UNAKIT
Lærer dig om sindet, om virkeligheden, om livets skyggesider og livets glæder. Lærer dig, at det ikke er muligt at give al sin energi og kærlighed væk, men at evig kilde til energi og kærlighed altid vil være til stede. En god hjælp til atleter. Giver udholdenhed og styrke. Bruges i behandling af led og knoglelidelser.
25,00 DKK
stk.
Healende sten, ZEBRA CALCIT
Healer hjertesorg og depressioner. Skaber orden i kaos. Det gælder både følelsesmæssigt og mentalt. Den vil få de opkørte følelser til at falde til ro, så de kan placeres i rette skuffer. Sammen med din sunde fornuft vil verden ligge åben.
25,00 DKK
stk.
Healende sten, ØJE JASPIS / RHYOLIT
Levering  39 -  i Danmark.
Øvrige lande, Kontakt mig venligst
 

Du kan betale med følgende kreditkort i webshoppen:

 • Dankort
 • Visa-Dankort
 • MasterCard
 • Maestro
 • Visa
 • Visa Electron
Beløbet debiteres, når varen afsendes. 24 måneders reklamationsret.

Du kan handle døgnet rundt i webshoppen.

Fri fragt ved køb af varer i webshopppen over kr. 500,-

 
Har du spørgsmål vedrørende varer eller andet, er du velkommen til at kontakte mig
 
Kira-smykkeroghelse.dk | CVR: 21685402  | Tlf.: 20701836